Dagens tapas - falsk bifteki
Här ska ni, kors på taket, i ordets någorlunda rätta betydelse få ett recept. Men ett enkelt sådant. Bifteki - here we go! (Receptet är hämtat från tasteline om ni vill ha tydligare instruktioner).
600 gram färs (lamm i grunden, vi tog nöt)
1 ägg
1 paket fetaost
yoghurt
oregano
citron
smör till stekning
salt
peppar
Bunke 1:
1.Vispa upp ägget, tillsätt oregano, lite salt och peppar.
2. Pressa i citron och blanda i köttfärsen.
Bunke 2
1. Smula fetaosten och blanda med yoghurten, forma små kulor.

Utanför bunkar:
1 Ta en klutt färssmet och forma en pannbiff. Lägg sedan en fetakula i mitten av biffen.
Vik biffen runt bollen och knip ihop skarvarna tills osten inte syns.
Forma till en köttbulle.
4. Stek bullarna i smöret. Låt det ta tid och vänd dem försiktigt. Bullarna blir rätt stora så de behöver nog runt tio minuter i pannan.