Dagens tapas - svamp och parmacrostini
Tänk att något så enkelt kan vara så gott. En ny favorit!
Vi hade:
Champinjoner (känner man sig rik eller bara vill lyxa till det ändå så ta typ ostronskivlingar
En vitlöksklyfta
En halv gul lök
Smör till stekning
Salt
Peppar
Skinka (vi hade parma, men tror det skulle funka med någon fin rökt grisrumpa också)
Bröd till servering
Vi hade:
Champinjoner (känner man sig rik eller bara vill lyxa till det ändå så ta typ ostronskivlingar
En vitlöksklyfta
En halv gul lök
Smör till stekning
Salt
Peppar
Skinka (vi hade parma, men tror det skulle funka med någon fin rökt grisrumpa också)
Bröd till servering
Stek finhackad lök och pressad vitlök i smör. Tillsätt skivade svampar. Låt steka tills de är gyllene och genommjuka. Salta och peppra. Lägg en bit skinka på en bit bröd (rostad baguette är klockrent). Skeda upp stekta champinjoner on top. Ät. Och glöm för allt i världen inte att njuta!

Förlåt för suddigt.

Förlåt för suddigt.
Kommentarer
Trackback