Dagens tapas - pestocrostinis.

Ett klassisk tilltugg i vårt hushåll. Lika gott en varm sommardag när man behöver salt som det är en vinterdag när man vill ha något med mycket smak. Och det är pinsamt enkelt (förutsatt att man inte vill marinera sina egna tomater och mixa sin egen pesto).

Fyra ingredienser:

Crostini - egna eller köpta.
Pesto - egen eller köpt.
Soltorkade och marinerade tomater - egna eller köpta.
Balsamvinäger (investera gärna i en lite "finare", man får vad man betalar för).

Spritsa balsamvinäger över crostinin. Klicka på lite pesto. Lägg på en bit soltorkad tomat. Ät. Njut.

En nackdel med denna lilla aptitretare är att balsamvinägern luckrar upp crostinin lite grann så den kan inte stå hur länge som helst. Men det brukar liksom aldrig vara ett problem. Av någon anledning försvinner de innan uppluckringen gått för långt...

Jag tog tydligen ingen bild på det här, så ni får använda er fantasi. Sorry!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0